Het mooie tijdperk – Belle Epoque Kamer en suite

Bij Kamer en suite kennen we de verschillende stijlen die in de Nederlandse architectuur door de decennia heen gebruikt zijn als geen ander. In huizen gebouwd voor 1920 zien we belle epoque, ook wel ‘het mooie tijdperk’. Kenmerkend voor huizen uit deze periode zijn hoge plafonds, paneeldeuren met geboste panelen, mooie profielen gefreesd aan de deurposten en bewerkte lijsten. Kamer en suite Interieurbouw levert authentieke kamer en suite installaties die aan de bovengenoemde eisen voldoen. Zo krijgt uw woning een sfeervolle en elegante uitstraling.

Over Kamer en suite Interieurbouw

U kunt ons raadplegen voor de restauratie van klassieke panden. Onze missie is om de vergane glorie te herstellen zodat huizen hun originele charme en karakter terug krijgen. Om dit te doen maken wij een authentiek en uniek ontwerp, gebouwd door toptimmerlieden met gebruik van uitsluitend het beste materiaal. Wij nemen namelijk alleen genoegen met het beste. En dat mag u dus ook van ons verwachten.

Maak van uw droomhuis werkelijkheid

Kamer en suite Interieurbouw heeft in heel Nederland mooie belle epoque projecten mogen afronden. Wilt u kennismaken met ons vakmanschap? U bent van harte welkom in onze showroom. Bent u geïnspireerd en ziet u een kamer en suite bij u thuis ook zitten? Dan plannen we een afspraak in. Tijdens de afspraak hebben we alle tijd en aandacht om tot een uniek ontwerp te komen. Vervolgens begeleiden wij het project van begin tot eind zelf. Zo ook het overleg met betrokken aannemers, schilders en andere partijen. Onze kasten en vloeren sluiten zo altijd naadloos op elkaar en het huis aan. De planning is strak en hinder binnenshuis minimaal. Op deze manier heeft u nergens omkijk naar.

1
Maak een afspraak in onze showroom
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?