Kamer en suite Interieurbouw

Kamer en suite Interieurbouw heeft jarenlange ervaring met het maken van kamer en suite kasten uit uitsluitend massief hout. In de loop der jaren kwamen we steeds vaker huizen tegen waar de originele betimmering en daarmee ook charme is verdwenen. De missie van Kamer en suite Interieurbouw is om deze huizen op de best mogelijke manier hun ziel en karakter weer terug te geven. Elk ontwerp dat wij voor een huis maken is gebaseerd op tradities zoals al decennialang toegepast in de Nederlandse architectuur. Denk hierbij aan de belle epoque, de fin de siècle en de jaren ’30. Zo brengen wij de sfeer van vroeger terug in uw huis. We maken onder andere:

Kasten

Kamer en Suite Interieurbouw is gespecialiseerd in het produceren van authentieke kamer en suite kasten, exact zoals ze vroeger werden gemaakt. Half open kasten, dichte kasten met hoge deuren, volledig open kasten en bibliotheekkasten. Aan u de keus. Kwaliteit en puur maatwerk voor een eerlijke prijs, dat is waar wij voor staan. Onze ontwerpers hebben kennis van, en liefde voor het eindproduct. Zij weten als geen ander welke stijlelementen in uw huis passen en wat een ontwerp sfeer geeft.

Parketvloeren

Kamer en suite Interieurbouw is gespecialiseerd in parketvloeren van massief Europees eikenhout, in het bijzonder van traditioneel gelegde visgraat vloeren. We kunnen de vloer oliën, voorzien van een wasafwerking of in de lak zetten. Door de verschillende afwerkingen kunnen de vloeren een moderne of authentieke uitstraling krijgen.

Overige betimmeringen 

Kamer en suite Interieurbouw levert authentieke kamer en suite installaties. Daarnaast leveren we producten die nauw verbonden zijn aan de kamer en suite. Een greep: kamerdeuren, glas-in-looddeuren, radiatorombouw en grote raampartijen. Elk detail van de kamer en suite kan gelijk gemaakt worden aan de details van uw huis.

Inspiratie opdoen in de Kamer en suite showroom

Bent u enthousiast geworden van de foto’s, maar zou u het graag nog eens in het echt bekijken? Wij ontvangen u graag in onze showroom in De Bilt. Hier kunt u voorbeelden van onze kamers en suite, kamerdeuren, parketvloeren, schuifdeuren en bibliotheekkasten bekijken. Neem uw kinderen gerust mee, we hebben hier ook een speelruimte. Kijk bij contact voor ons adres en de openingstijden.

1
Maak een afspraak in onze showroom
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?