Jaren ‘30 Kamer en suite

In huizen gebouwd van 1925 t/m 1970 overheerst de jaren 30-stijl. Dit is een strakke stijl met vlakke panelen. Kamer en suite Interieurbouw weet door vakmanschap en ervaring precies hoe een exclusieve kamer en suite kasten in jaren 30-stijl te produceren. Wij verzorgen het ontwerp, de productie en de plaatsing. Hierbij wordt uitsluitend het beste materiaal gebruikt (alleen massief hout).

Jaren 30 project op de Slotlaan in Rotterdam

Dit pand kreeg een grote moderne uitbouw met veel glas en daardoor veel licht. Het interieur kon om deze reden donker worden, iets wat de bewoners graag wilden. De kamer en suite is uiteindelijk heel diep mat grijs geschilderd. In combinatie met de donkere grove visgraat vloer een zeer spannend geheel. Geheel in de stijl van de jaren 30 is er een klassieke en suite schuifdeur geplaatst.

Waarom Kamer en suite Interieurbouw?

Onze missie is om deze huizen op de best mogelijke manier hun ziel en karakter weer terug te geven. Daarbij gaan we ver, heel ver. Wij nemen namelijk alleen genoegen met het beste. En dat mag u dus ook van ons verwachten.

  • Toptimmerlieden: wij werken met een ervaren team van ontwerpers, monteurs, glazeniers en meubelmakers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Ze snappen de filosofie van Kamer en suite Interieurbouw als geen ander. Onze kasten en vloeren sluiten zo altijd naadloos op het huis en elkaar aan. Pas als u helemaal tevreden bent, gaat het gereedschap terug in de kist. U heeft nergens omkijken naar.
  • Uitsluitend de beste materialen: wij kiezen voor topkwaliteit. Dit houdt in dat wij uitsluitend werken met massief hout, gepatineerd glas-in-lood met de meest authentieke uitstaling en Europees eiken voor onze parketvloeren. Alleen het beste is goed genoeg voor de ultieme kamer en suite.
  • Uniek ontwerp: geen enkel ontwerp is hetzelfde. Een ontwerp maken we altijd samen met u. Elke opdrachtgever heeft immers eigen wensen. We besteden veel aandacht en tijd aan een goede inventarisatie van de wensen van de opdrachtgever en het zorgvuldig onderzoeken van de projectlocatie. Zo wordt elk ontwerp uniek.
1
Maak een afspraak in onze showroom
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?