Onze missie

Kamer en suite Interieurbouw brengt de sfeer van vroeger terug in uw huis. We hebben jarenlange ervaring met het maken van kamer en suite kasten uit uitsluitend massief hout. Zodoende hebben we inmiddels meer dan duizend huizen gezien waar veel van de originele betimmeringen en daarmee ook de charme is verdwenen. Onze missie is om deze huizen op de best mogelijke manier hun ziel en karakter weer terug te geven. Daarbij gaan we ver, heel ver. Wij nemen namelijk alleen genoegen met het beste. En dat mag u dus ook van ons verwachten. Een topontwerp, vervaardigd uit topmateriaal, gebouwd door toptimmerlieden en service die verder gaat dan onze al ruime standaard garantie.

Dit maken wij onder andere:

• Authentieke kamers en suite, zoals ze vroeger werden gemaakt.

• Visgraat parketvloeren uit Europees eiken om het plaatje af te maken.

• Tochtportalen naar oude traditie als klassieke binnenkomer.

• Radiatoromtimmeringen met de warme uitstraling van toen.

• Handgemaakte boekenkasten, kamervullend en plafondhoog.

 

Het
beste materiaal

 

Hoogwaardig en puur, dat is ons basismateriaal. Wij werken uitsluitend met massief hout. Hout dat heeft geleefd. Met een warme uitstraling, van de hoogste kwaliteit en door onszelf geselecteerd. Sterk genoeg om honderd jaar te doorstaan. Ons glas-in-lood is altijd gepatineerd voor de meest authentieke uitstraling. En onze parketvloeren leggen we van alleen de beste selectie Europees eiken.

houten vloeren in patroon visgraat versailles tapis
kamer en suite kasten

Perfectionisten

Een goede planning is het halve werk. Wij begeleiden elk project van begin tot eind zelf. Daaronder valt het overleg met betrokken aannemers, schilders of ander partijen. Onze vloeren en kasten sluiten zo altijd naadloos op elkaar en het huis aan. De planning is strak en de hinder binnenshuis minimaal. Onze monteurs snappen de filosofie van Kamer en suite Interieurbouw door en door. Pas als u helemaal tevreden bent, gaat hun gereedschap terug in de kist. U heeft nergens omkijken naar. Mocht er iets niet gaan zoals bedoeld, dan lossen we dat snel en vakkundig op. Ook dat is vakmanschap.

Altijd een
uniek ontwerp

Elk ontwerp is gebaseerd op tradities zoals al decennialang toegepast in de Nederlandse architectuur. En toch is geen enkel ontwerp hetzelfde. Wij maken het altijd samen met u. Daarvoor nemen wij de tijd, vanzelfsprekend. Zo wordt elk ontwerp uniek.

De ontwerpers

 

Jan Bakker

Pijnacker, 1952. Vele jaren ervaring met het begeleiden van bouwprojecten, zowel verbouwingen als nieuwbouw. Sinds 2007 is Jan een van de ontwerpers van Kamer en suite Interieurbouw. Naast zijn werk heeft hij het Hout en Meubileringscollege te Rotterdam afgerond. Hij is een door de wol geverfde kamer en suite specialist.

Kamer en suite specialist

Michiel van der Vaart

Geldrop, 1974. Studeerde industriële vormgeving in Eindhoven. Was jaren werkzaam in de interieur- en bouwwereld. Veranderde een vervallen boerderij in een droomhuis en viel prompt op bij het programma TV Makelaar. In 2004 richtte hij Kamer en suite Interieurbouw op.

Kamer en suite specialist

Kamer en suite Interieurbouw in de media


Herenhuis nr.54 2016


Herenhuis nr.4 2013


Monumentaal


Stijlvol Wonen


Vastgoed


Kek mama.


Ariadne

1
Maak een afspraak in onze showroom
Hallo, waarmee kunnen we u helpen?