Onze missie

Kamer en suite Interieurbouw brengt de sfeer van vroeger terug in uw huis. We hebben jarenlange ervaring met het maken van kamer en suite kasten uit uitsluitend massief hout. Zodoende hebben we inmiddels meer dan duizend huizen gezien waar veel van de originele betimmeringen en daarmee ook de charme zijn verdwenen. Onze missie is om deze huizen op de best mogelijke manier hun ziel en karakter weer terug te geven. Daarbij gaan we ver, heel ver. Wij nemen namelijk alleen genoegen met het beste, en dat mag u dus ook van ons verwachten. Een topontwerp, vervaardigd uit topmateriaal, gebouwd door toptimmerlieden en service die verder gaat dan de ruime standaard CBW garantie.

Dit maken wij onder andere:

• Authentieke kamers en suite zoals ze vroeger werden gemaakt.

• Visgraat parketvloeren uit Europees eiken om het plaatje af te maken.

• Tochtportalen naar oude traditie als klassieke binnenkomer.

• Radiatoromrimmeringen met de warme uitstraling van toen.

• Handgemaakte boekenkasten, kamervullend en plafondhoog.

 

Het
beste materiaal

Hoogwaardig en puur. Dat is ons basismateriaal. Bij ons uitsluitend massief hout. Hout dat heeft geleefd met een warme uitstraling. Van de hoogste kwaliteit en door onszelf geselecteerd. Sterk genoeg om honderd jaar te doorstaan. Ons glas in lood is altijd gepatineerd, voor de meest authentieke uitstraling en onze parketvloeren leggen we van alleen de beste selectie europees eiken.

Perfectionisten

Een goede planning is het halve werk. Wij begeleiden elk project van begin tot eind zelf.Te weten het overleg met betrokken aannemers, schilders of ander partijen. Onze vloeren en kasten sluiten zo altijd naadloos op elkaar en het huis aan. De planning is strak en de hinder binnenshuis minimaal. Onze monteurs snappen de filosofie van Kamer en suite door en door. Pas als u helemaal tevreden bent, gaat het gereedschap terug in de kist. U heeft nergens omkijken naar. Mocht er iets niet gaan zoals bedoeld, dan lossen we dat snel en vakkundig op. Ook dat is vakmanschap.

Altijd een
uniek ontwerp

Elk ontwerp is gebaseerd op tradities. Zoals al decennialang toegepast in de Nederlandse architectuur. En toch is geen enkel ontwerp hetzelfde. Wij maken het altijd samen met u. Daarvoor nemen wij de tijd, vanzelfsprekend. Zo wordt elk ontwerp uniek.

De ontwerpers

 

William Oppo

New York, 1964. Emigreerde naar Nederland na zijn studie architectuur. Werd op slag verliefd op de klassieke Nederlandse architectuur. Zocht een bedrijf om zijn Utrechtse huis in oude glorie te herstellen. Kon dat niet vinden. Besloot toen samen met Michiel van der Vaart om Kamer en suite Interieurbouw te starten.

Jan Bakker

Pijnacker 1952. Vele jaren ervaring met het begeleiden van verbouwingen, zowel verbouw als nieuwbouw. Sinds 2007 is Jan een van de ontwerpers van Kamer en suite interieurbouw. Naast zijn werk heeft hij inmiddels het Hout en Meubileringscollege te Rotterdam afgerond. Zodoende is hij een door de wol geverfde kamer en suite specialist

Michiel van der Vaart

Geldrop, 1974. Studeerde industriële vormgeving in Eindhoven. Was jaren werkzaam in de interieur- en bouwwereld. Veranderde een vervallen boerderij in een droomhuis en viel prompt op bij het programma ‘TV Makelaar’. Kwam zo met William Oppo in contact.

Kamer en suite Interieurbouw in de media


Herenhuis nr.54 2016


Herenhuis nr.4 2013


Monumentaal


Stijlvol Wonen


Vastgoed


Kek mama.


Ariadne